No 1. aprīļa sabiedrībai tiks atvērta atjaunotā Aldara parka daļa

admin.rLV, Paziņojumi

No 1. aprīļa sabiedrībai būs pieejama atjaunotā Aldara parka daļa ar veloparku un tam pieguļošo teritoriju. Teritorija būs atvērta katru dienu no 7.00 līdz 22.00, vasaras sezonā – no 7.00 līdz 23.00.

Šobrīd ir noslēgusies Aldara parka atjaunošanas projekta 1. un 2. kārta. 2. kārtas ietvaros Aldara parkā tika izbūvēta dārznieka māja un parka saimniecības zona, kur atrodas ģērbtuves un sanitārās telpas parka apkalpojošajam personālam, tehnikas novietnes telpas un noliktavas.  Parka apmeklētāju ērtībām dārznieka mājā būs pieejamas labierīcības, kuru apsaimniekošanu un darbības nodrošināšanu veiks Rīgas domes Mājokļu un vides departamenta Apsaimniekošanas pārvalde. Atbilstoši iepirkumu rezultātiem sabiedrisko tualešu sanitāro apkalpošanu Rīgas valstspilsētā veic SIA “Astra Group”.

Projekta 1. un 2. kārta īstenota par Rīgas valstspilsētas pašvaldības budžeta līdzekļiem. Aldara parka pārbūves projektu īsteno Rīgas domes Pilsētas attīstības departaments sadarbībā ar projektētāju PS “RE-ARTA”, būvuzraugu SIA “Jurēvičs un Partneri”. Būvniecības darbus veic PS “Guliver Construction”.